Ημερομηνία γεννήσεως:  30 Μαϊου 1947, Αθήνα.

 

 

Σαν απόφοιτος Ελληνικής Βασικής Εκπαίδευσης (Δημοτικού και Γυμνασίου) τα έτη 1953-1965, διδάχτηκε την Κλασσική Ελληνική Παιδεία, διότι η εποχή εκείνη  συνοδευόταν από εντατική Κλασσική ευρυμάθεια στην Ελληνική Εκπαίδευση. Υπήρξε ένας απ’ τους πιο διακεκριμένους μαθητές όσον αφορά τα τεστ ευφυίας στις θετικές επιστήμες.  Έχει βαθμολογηθεί στην κατηγορία μεγαλοφυίας ως μαθητής στη Φυσική, αποκτώντας μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες παγκοσμίως και την υψηλότερη βαθμολογία στην χώρα του, στην 10ετή μέχρι τότε εφαρμογή του διαγωνισμού αυτού.

 

Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1971, έχοντας αποκτήσει επαγγελματική γνώση των περισσοτέρων κλάδων των Ανωτέρων Μαθηματικών.

 

Αφού υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία (1971-1973), και έχοντας λάβει κρατική υποτροφία, ο Πάνος Παππάς συνέχισε μεταπτυχιακές μελέτες που οδήγησαν στη λήψη Διδακτορικού τίτλου, και ασχολήθηκε με την έρευνα στην Θεωρητική και Μαθηματική Φυσική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, στα ακόλουθα κολέγια: Imperial College, Queen Elizabeth College και Queen Mary College.

Οι κύριες μελέτες και έρευνες σε αυτά ήταν: η Δομή του Χωρόχρονου, Θεωρίες Βαρύτητας, Γενική και Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας. Το διδακτορικό του με τίτλο : «Ο πραγματικός χώρος R6 εις την Φυσική» , που αφορά την Μαθηματική Φυσική του Χωροχρόνου, το οποίο ολοκληρώθηκε  το 1979, αποτελεί, μια συνέχεια της Θεωρίας της Σχετικότητας,  για πρώτη φορά από ένα τετραδιάστατο πολύμορφο, σε ένα πολύμορφο έξι διαστάσεων.

 

Στην πρωτοποριακή αυτή διδακτορική διατριβή του, ο συγγραφέας θεώρησε ότι ο χρόνος είναι μια απόλυτα ισοδύναμη και συμμετρική δομή του χώρου, παράγοντας φυσικά, συνολικά έξι διαστάσεις για τον χώρο και τον χρόνο. Από τότε, είτε συμπτωματικά, είτε λόγω της πρώτης έκδοσης της διατριβής του το 1975, έχει εκδηλωθεί σημαντικό ενδιαφέρον από την επιστημονική κοινότητα για τις θεωρίες πολλών διαστάσεων στην Φυσική Υψηλών Ενεργειών και σε άλλους κλάδους της Φυσικής. Ως συνέπεια της ολοκλήρωσης του διδακτορικού του το 1979, και των πολυάριθμων συζητήσεων, σε συνδιασμό με τη δημοσίευση  αποσπασμάτων σε επιστημονικές περιοδικές έκδοσεις, απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα, από το τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1984 με Άριστα.

 

Εν τούτοις, από το 1980, για τον καθ. Παππά, η αναμφισβήτητη αλήθεια είναι ότι το υπόβαθρο της Θεωρίας της Σχετικότητας την οποία πάντοτε αμφισβητούσε (και οποιουδήποτε άλλου συστήματος Δομής του Χωρόχρονου), είναι όντως ο Ηλεκτρομαγνητισμός και η Ηλεκτροδυναμική. Για το λόγο αυτό κατεύθυνε όλη την ερευνητική του δραστηριότητα προς την πραγματική Χωροχρονική Δομή της Φύσης, πειραματίζομενος με τον Ηλεκτρομαγνητισμό και την Ηλεκτροδυναμική. Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που τον έχει προσελκύσει στην εντατική έρευνα στους δυο αυτούς τομείς.

 

Ο καθ. Παππάς εργάστηκε στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Πανεπιστημίου Αθηνών (1978-1982), στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Αθηνών (1982-1986), απ’ όπου και τελικά εξελίχθηκε από Μαθηματικός και Θεωρητικός Φυσικός σε πειραματιστή του Ηλεκτρομαγνητισμού. Είχε στενή συνεργασία με τον Καθηγητή Graneau του National Magnetic Laboratory στο MIT.  Η πρώτη έρευνα και συνεργασία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1985.  Η συνεργασία αυτή συνεχίστηκε στο Κέντρο της Ηλεκτρομαγνητικής Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Northeastern. Απενεμήθη Χορηγία για Έρευνα από το Fulbright Program, ΗΠΑ, και ο καθ. Παππάς εκτέλεσε ερευνητικό πρόγραμμα πάνω στις Διαμήκεις  Δυνάμεις (Longitudinal forces), στο Κέντρο, το 1987. Επίσης έχει εκτελέσει πειράματα με μή κλειστά κυκλώματα (physically non-closed circuits), με αποτέλεσμα την για πρώτη φορά μέτρηση δυνάμεων αναμεταξύ κεραιών διεγειρουμένων από ραδιοφωνικά κύμματα και μικροκύμματα; Πειράματα με ταχείς εκκενώσεις ρευμάτων σε κυκλώματα, εξετάζοντας το φαινόμενο ότι το αρχικό ηλεκτρικό ρεύμα ρέει σε ένα μόνο σημείο του κυκλώματος (από ένα μη κλειστό κύκλωμα σε ένα άλλο μη κλειστό κύκλωμα) το οποίο και εδημοσίευσε για πρώτη φορά στη παγκόσμια επιστημονική βιβλιογραφία.

 

Το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας ήταν η ανακάλυψη Υπέρμετρης Ενεργειακής Ισορροπίας σε ηλεκτρικά τόξα (ένα επίκαιρο θέμα), Βαρυτικών δυνάμεων (Gravitational Forces), και η ύπαρξη μεταβατικών σημάτων φαινομενικά ταχύτερων απο την ταχύτητα του φωτός.  Η ανακάλυψη αυτή έλαβε παγκόσμια δημοσιότητα από τα μέσα ενημέρωσης τη δεκαετία του ’80, και συγχρόνως συνεχίστηκε απο άλλους η έρευνα και η εξέλιξη σε αυτές τις ενδιαφέρουσες εφαρμογές.

 

Επίσης, έχει συγγράψει ορισμένα μάλλον πρωτοποριακά δημοσιεύματα σχετικά με βαθυστόχαστα και κρίσιμα σημεία της Φυσικής.  Έχει παρακολουθήσει πολλά Παγκόσμια Συνέδρια και συχνά καλείται να δώσει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο, όντας ένας από τούς πλέον ταξιδεμμένους και πολυτάλαντους επιστήμονες.  

Έχει διδάξει τα περισσότερα χρόνια σε πολλά πανεπιστήμια  και πρόσφατα διδάσκει Φυσική και Μαθηματικά σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. 

Επίσης κατέχει σημαντική εργαστηριακή εμπειρία επί σειρά ετών, επιπροσθέτως ήτο ο Υπεύθυνος Διοργανωτής και Διευθυντής του Γενικού Εργαστηρίου Φυσικής  (ΤΕΙ Καλαμάτας) σε σχέση με το Εκπαιδευτικό του Εργο.

 

Ο καθ. Παππάς είναι μόνιμος καθηγητής της Φυσικής και των Μαθηματικών στο  Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά.  Είχε διορισθεί Πρόεδρος (για τα έτη 1990-1991), στο Ανώτατο Τεχνολογικό και Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Καλαμάτας.

 

Από τις αρχή της Ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας του, ο Δρ Παππάς είχε διορισθεί Κριτής για τα επιστημονικά άρθρα πάνω στόν Ηλεκτρομαγνητισμό, και σχετικά θέματα τα οποία επρόκειτο να δημοσιευθούν στό Physics Letters A, στο Physics Essays και σε άλλα επιστημονικά περιοδικά.

 

Οι επιστημονικές του δραστηριότητες περιλαμβάνουν επίσης : 

Επιστημονικός Σύμβουλος της Βιομηχανίας Ηλεκτροδυναμικής Καταστολής  Κεραυνών και Παλμοκαταστολής, Επόπτης σε ποικίλα Επαγγελματικά Ιδρύματα σε επίπεδο πτυχιακό και μεταπτυχιακό εκπόνησης Διατριβών για τα Μαθηματικά και τη Φυσική.

 

 Είναι μέλος και σύμβουλος αρκετών Επιστημονικών Ιδρυμάτων και Συλλόγων όπως : Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, Ένωση Ελλήνων Φυσικών, Σύλλογος Γενικής Σχετικότητας και Βαρύτητας, International Tesla Society, και το 1996 εξελέγη μέλος της Ρωσσικής Ακαδημίας Επιστημών (Αγίας Πετρούπολης).

 

Ο ευρύτερος αντικειμενικός σκοπός της ερευνών του αφορά όλες τις μορφές των ‘ρεύματος με ρεύμα’ ή ‘φορτίου με φορτίο’ Ηλεκτροδυναμικών μακροσκοπικών αλληλεπιδράσεων, οδηγώντας τη συμμετοχή του ατομικού πυρήνα στη χημική δράση, δηλαδή στην Πυρηνική Φυσική Χαμηλής Ενέργειας. Ο καθ. Παππάς είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Θεμελιώδους Νόμου της Ηλεκτροδυναμικής του Ampere, τον οποίο επανέφερε εις την παγκόσμια προσοχή και ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας της Φυσικής με ένα μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων, από το 1980, μετά από μια μεγάλη περίοδο λησμοσύνης (για περίπου 100 χρόνια) του Νόμου. Ο καθ. Παππάς υποστηρίζει ότι αυτός ο Νόμος είναι ένας σημαντικός νόμος της Ηλεκτροδυναμικής και έχει επιβεβαιώσει ότι καλύπτει ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών και μοναδικών νέων φαινομένων, όπως, μια καινούρια ηλεκτρομαγνητική «εικόνα» για το ηλεκτρόνιο, το πρωτόνιο, τον πυρήνα, τα στοιχειώδη σωματίδια, που αιτιολογεί την χαμηλής θερμοκρασίας και ενέργειας  πυρηνική δράση– μία δράση σημαντική για την Βιολογία, την Γεωλογία, την Ιατρική και την μετάλλαξη των μετάλλων.

 

Ο καθ. Παππάς έχει μελετήσει και άλλα πρωτοπορικά επιστημονικά θέματα όπως είναι οι : Εκκενώσεις τόξου και Μεταβατικά Φαινόμενα σε μη κλειστά κυκλώματα και οι εφαρμογές τους, εφαρμογές σε σηματοδοτήσεις με φαινόμενες ταχύτητες μεγαλύτερες από την ταχύτητα του φωτός,  μικρο-αλληλεπιδράσεις στις διαχωριστικές επιφάνειες μεταξύ αγωγών και μεταξυ ημιαγωγών με προφανείς εφαρμογές σε τεράστιο αριθμό διαφόρων τύπων ηλεκτρονικών ημιαγωγών στοιχείων,

Εφαρμογές στη δημιουργία και μορφοποίηση ηλεκτρικών τόξων, εφαρμογές στη Δυναμική Πλάσματος, εφαρμογές που αφορούν υψηλές πυκνότητες ρεύματος, ειδικά των υπεραγωγών, εφαρμογές που αφορούν τους κεραυνούς όπως κεραυνική προστασία, εφαρμογές για ηλεκτροδυναμικές δυνάμεις σε κεραίες με υψηλή πυκνότητα ρεύματος και Βαρυτικές δυνάμεις, εφαρμογές στις αστάθειες και ταλαντώσεις των εκκενώσεων τόξου ή πλάσματος, εφαρμογές σε μη συμβατικές ενεργειακές μηχανές, ηλεκτρικά τόξα και φαινόμενα που παρουσιάζουν αρνητική αντίσταση, που οδηγουν σε συσκευές με φαινομενικό κέρδος ενέργειας, παρουσιάζουν δηλαδή ενεργειακή ανισσοροπία εισόδου-εξόδου, (κάτοχος Διπλ. Ευρεσ.) και φαινόμενη παραγωγή ενέργειας/μάζας.

 

Ο Παν. Παππάς ασχολείται επίσης με την ηλεκτρολυτική διάσπαση του ύδατος, όχι μόνο ως ένα μέσο για την παραγωγή άφθονου υδρογόνου, αλλά και ως μία άμεση απόδειξη ενάντια στους αποδεκτούς νόμους της θερμοδυναμικής, δημοσιεύοντας την, προαναγγέλλοντας και καταδεικνύοντας δημόσια με το πείραμα αυτό τις απόψεις του ενώπιον ενός κατάπληκτου ακροατηρίου επιστημόνων, χωρίς να υπάρξει ούτε μία αντίθετη άποψη.

 

O καθηγητής Παππάς κατέχει ένα μεγάλο αριθμό ενεργών διπλωμάτων  ευρεσιτεχνίας τα οποία ήδη ευρίσκουν εφαρμογές στην Κεραυνική Προστασία και στην Ιατρική, πάνω σε εφαρμογές της ηλεκτροδυναμικής, συμπεριλαμβανομένων Βιολογικών και Ιατρικών εφαρμογών των ηλεκτροδυναμικών δυνάμεων των μη κλειστών κυκλωμάτων, καθώς και διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την πρόκληση πυρηνικής αντήχησης (nuclear resonance) και ενεργοποίηση δειγμάτων με υπερταχείς μαγνητικούς παλμούς, καθιστώντας εφικτή με τον τρόπο αυτό την συμμετοχή του ατομικού πυρήνα σε βιολογική και χημική δραστηριότητα,  έχουν δε τεθεί σε μαζική παραγωγή σχετικές ιατρικές συσκευές οι οποίες ευρίσκουν εφαρμογές  παγκοσμίως.

 

Από το 1986 οι προσπάθειες του καθ. Παππά έχουν επικεντρωθεί στα χημικά και βιολογικά αποτελέσματα τα οποία παράγονται με παλμούς υπερταχέων ρευμάτων από συσκευές που έχει εφεύρει ο ίδιος όπως είναι το PAP-Ion Magnetic Inductor (PAPIMI), που είναι κατωχυρωμένη με πολλά ελληνικά και παγκόσμια διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

Η συσκευή PAPIMI έχει εγκριθεί από ιατρικές αρχές και χρησιμοποιείται ως κύριο θεραπευτικό (και ερευνητικό) μέσο σε πολλά Νοσοκομεία και Ιδιωτικά Θεραπευτικά Κέντρα. Αλλά και παγκοσμίως το PAPIMI χρησιμοποιείται από πολλές Εταιρίες και Έρευνητικά Κέντρα.  Το PAPIMI έχει φθάσει σε επίπεδο δημοσιότητας απο τα Μ.Μ.Ε, έχει παρουσιαστεί σε Επιστημονικά και Ιατρικά συνέδρια και έχει αναφερθεί σε διεθνείς δημοσιεύσεις.  Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι η συσκευή PAPIMI είναι η  εφεύρεση που θα αλλάξει την Ιατρική τον 21 αιώνα. Έχει πρόσφατα διαπιστωθεί ότι το PAPIMI μπορεί να προκαλέσει ή να βελτιώσει τη πυρηνική δραστηριότητα χαμηλής ενέργειας σε οργανική ή μη ύλη, που οδηγεί σε Βιολογικές Μεταστοιχειώσεις, όπως αναφέρουν ο Louis Kervran και ο προταθείς για το βραβείο Nobel, Hisatori Komaki.

 

Εκτεταμμένη ανάλυση των επιτυχών αποτελεσμάτων της μαγνητοθεραπευτικής συσκευής  PAPIMI, ωδήγησε τον Παν. Παππά να διατυπώσει μία Θεωρία για το Καρκίνο, η οποία έχει δημοσιευθεί, έχει μεταφρασθεί στη Γερμανική γλώσσα, συζητείται, και γίνεται αποδεκτή από την Εναλλακτική Ιατρική Κοινότητα.

 

            Σαν συνέπεια της μελέτης των δια-κυτταρικών ενεργειακών ανταλλαγών) ωδηγήθηκε να διεξάγη συστηματική έρευνα πάνω στη δυνατότητα η πυρηνική-μεταστοιχειωτική ενέργεια να είναι το βασικό μέσον της κινητήριας δύναμης του ζωικού βασιλείου, εξελίσσοντας την Θεωρία Καρκίνου σε μια Ατομική Θεωρία για τη Φυσιολογία των Κυττάρων, επίσης πρόσφατα δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα.

            (Στον πρώτο μήνα της δημοσίευσης (www.papimi.gr), υπήρξαν περισσότερες από 100.000 επισκέψεις, χωρίς να διατύπωθεί ούτε μία αντίθετη άποψη).

 

            Τα έτη 2001-2003, ο Δρ. Παππάς ήταν ο Επιστημονικός Διοργανωτής και  Κριτικός στα επιστημονικά συμπόσια του Μονάχου και του Σάλτζμπουργκ, όπου παρουσίασε τις απόψεις του ως βασικός ομιλητής στις Ιατρικές πτυχές των Παλμικών Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων (PEMF) και της συσκευής PAPIMI.

 

            Η απροσδόκητη επιστροφή του Αυστριακού παγκόσμιου πρωταθλητή του σκι Herman Meier στίς χιονοδρομικές πίστες  (μετά από διετία, λόγω βαρύτατου τραυματισμού) και η Χρυσή Νίκη του στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον Φεβρουάριο του 2003 έχει επίσημα αποδοθεί, αποκλειστικά στη θεραπευτική επίδραση της συσκευής PAPIMI.

 

Υποψήφιος για το «Right Livelihood Award» (Εναλλακτικό Βραβείο Nobel) το έτος  2004.

 

Ιδρυτικό μέλος του World Association for Cancer Research (WACR) από το έτος 2006.

 

 

Δημοσιεύματα σε Επιστημονικά Περιοδικά 

 

- P.T. Pappas, 400 lectures at least, during the last five years, were delivered, concerning various scientific topics, including the PAPIMI Device and its related Theories, all over the world, 1999 to 2004.

- P.T. Pappas, NMR and EPR, 2003. and 2004 International Patents.

- P.T. Pappas, Keynote speaker - International Conference on PAPIMI, May 2004, Munchen.

- P.T. Pappas, Keynote speaker - Conference on PAPIMI, February 2004, Zurich. Switzerland

- P.T. Pappas (Advisor – PAPIMI Method and Theory) – Disertation: The influence of the low frequency electromagnetic fields with PAPIMI device, in the life-circle of Drosophila Melanogaster.- National University of Athens - Department of Biology. Athens 2004.

- P.T. Pappas, Keynote speaker - International PAPIMI Symposium November 2003 Salzburg, Austria.

- P.T. Pappas, Keynote speaker - PAPIMI Seminar October 2003, Zurich, Switzerland.

- P.T. Pappas, Advisor – PAPIMI Method and Theory- Disertation: Folias S. H.  Selectivity of the weed-killer RUSH (rimsulfuron), in Zea Mays. Agricultural University of Athens 2002.

- P.T. Pappas, Keynote speaker - International PAPIMI Symposium Nov. 2002, Salzburg, Austria.

- P.T. Pappas, Keynote speaker - International PAPIMI Symposium Feb. 2002, Salzburg, Austria.

- P.T. Pappas, patents, 1988, 1989, 1991, 1992.

- P.T. Pappas, The lost Unified theory, Proceedings of the 8th Physics Conference, January 1999 vol.A pg 74-78.

- P.T. Pappas, The Lost Unified Theory : The Ring Model of the Electron of 1915 and other elementary particles leading to cold fusion. Proceedings - Institute for New Energy - 1999 Symposium on Low Energy Nuclear Reaction and New Energy Research. Journal of New Energy Vol.4, No. 2, 1999

- P.T. Pappas, K-Na-K Nuclear Transmutations Inside the Living Cell. Proceedings - Institute for New Energy - 1999 Symposium on Low Energy Nuclear Reaction and New Energy Research. Journal of New Energy Vol.4, No. 2, 1999.

- P.T. Pappas, "Electrically Induced Nuclear Fusion  in the Living Cell", Proceedings of the Seventh International Conference on Cold Fussion, I.C.C.F., Vancouver Canada, 19-24 April, 1998, p. 460-465, August, 1998. also in Journal of New Energy Vol.3, No. 1, 1998

- P.T. Pappas, KEY Supervisor – PAPIMI Method and Theory, WA Jorgensen, BM Frome, C Wallach, Electrochemical Therapy of Pelvic Pain: Effects of Pulsed Electromagnetic Fields (PEMF) on Tissue Trauma, The European Journal of Surgery, suppl. 574, 83-86, 1994.

- P.T. Pappas Convegno Internationale "RIPENSARE L' AIDS", 29/30 Aprile-1 Maggio 1994, Bologna - Convegno Interanationale, Societa Editrice ANDROMEDA.

- P.T. Pappas (Supervisor) - Disertation: Gorpas C., Kostopoulos M., Simperas P. Over-voltages and over-currents : Technological & Educational Institute of Piraeus, Athens, 1994.

- P.T. Pappas (KEY Supervisor – PAPIMI Method and Theory) - WA Jorgensen, BM Frome, C Wallach, Outcome study of Electrochemical Therapy of Pelvic Pain and Other Disorders in The Second International Symposium on Electrochemical Therapy of Cancer, Stockholm, Sweden, September 12-15, 1993.

- P.T. Pappas, Second International Conference on GENE REGULATION ONCOGENESIS AIDS, Loutraki, Greece, September 23-30, 1993;

- P.T. Pappas, Electrodynamics from Ampere to Now : Future Perspective  ( in : Essays on the Formal Aspects of Electromagnetic Theory, ed. by Akhlesh Lakhtakia 1993

-P.T. Pappas, Excess Free Energy and Cold Nuclear Fusion. In ‘Unexplored Energy Fields’ by Yoshihiko Tago, 1992. (in Japanese)

- P.T. Pappas, Energy Creation in Electrical Sparks and Discharges : Theory and Direct Experimental Evidence. Proceedings of the 26th Intersociety Energy Conversion Engineering Conference, Boston Massachusetts, vol.4 pages 416-423. 1991.

- P.T. Pappas, Hadronic Journal Supplement, 6, 1-5, 1991.

- P.T. Pappas, Energy Generation Phenomenon : Lab to Star and Galaxy Energy Creation   International Tesla Symposium, Colorado, Springs, 1990.

- P.T. Pappas, "On Ampere Electrodynamics and  Relativity", Phys. Ess., 3, 2, 117, 1990;

-P.T.Pappas, Tim Vaughan "Forces on a Stigma (Z) Antenna", Physics Essays, 3, 3, 211, 1990.

- P.T.Pappas,"On the Non-Equivalence of Ampere and Lorentz/Grassmann Force Laws; and Longitudinal Contact Interactions",  Physics Essays, 3, 1, 15, 1990;

- P. T. Pappas &Tim Vaughan, Thorny Way of Truth, v.IV, p.158, Int. Pub. EastWest, Graz 1989.

- P.T. Pappas, Techniki Eklogi, issue 267, pg 380, 1989. (in Greek)

- P.T. Pappas Antigravity, Gravity control. Davlos, October 1989, pg 5365-9 (in Greek)

- P.T. Pappas Ampere’s Cardinal Law and Cold Fusion. Davlos, July 1989, pg 5219-24 (in Greek)

- P.T. Pappas, (Experiments – Superluninal Propagation Velocity of Signals), Electronics and Wireless World, p. 132, Feb.1989.

- P.T. Pappas, (Experiments – Superluninal Propagation Velocity of Signals), Electronics and Wireless World, p.414, April 1989.

- P.T. Pappas (Experiments – Superluninal Propagation Velocity of Signals) Letters to Electronics and Wireless World, p. 299, March 1989.

- P.T. Pappas ( Experiments – Superluninal Propagation Velocity of Signals) : T. Sacks, New Scientist, p.35, January 14, 1989.

- P.T. Pappas in : - A. Kladouchou, Periscopio tis Epistimis, 114/20, 1989. (in Greek)

- P.T. Pappas in : - A. Kladouchou, Periscopio tis Epistimis, 118/68, 1989. (in Greek)

- P.T. Pappas in : N. Argyropoulou, Davlos, February 1989, issue 86, page 4894 (in Greek)

- P.T. Pappas, "Non Relativistic Forces on Antennas", Proc. of the Int. Conf. "Foundations of Mathematics and Physics, Perugia, 1989. pg 203-214.

- P.T. Pappas,  Raum and Zeit, 72, 41, 1989.

- P.T.Pappas, Proceedings of International Conference, "I Fondamenti della Matematica e della Fisica nel XX Secolo: La Rinuncia all 'Intuizione", Dep. of Mathematics, University of Perugia, 1989.

- P.T.Pappas, Proceedings, International Conference for Free Energy, Einsiedeln, Switzerland, 1989;

- P.T. Pappas, The Cardinal Law of Electrodynamics, the Principle of Conservation of Energy and the Tesla Magnifying Effect. International Tesla Symposium, Colorado, Springs, 1988.

- P.T. Pappas,  Raum and Zeit, 76, 36, 1988.

- P.T. Pappas and A.G. Obolensky, Electr. & Wireless World, 94, 1162-5, Nov. 1988.

-THE TIMES (London) 29 November 1988

-P.T. Pappas, A. Obolensky, Late Proceedings, International Conference "Physical Interpretations of Relativity Theory", London, 1988.

- P.T. Pappas, Tim Vaughan, International Conference "Physical Interpretations of Relativity Theory", London, 1988.

- P. T. Pappas, Proceedings, International Conference on Relativity and Gravitation, Munchen, 1988.

- P.T. Pappas, Patent 1988.

- P.T. Pappas  & L. R. Dragone, "The electroentropic generator", Patent 1987.

-"Keraunic Phenomena and Principles of Contemporary Lightning Protection", Golden Series, Athens, 1987. (in Greek language)

- P.T. Pappas (Supervisor) - Disertation: Trapezaris N., Barkoulis A., The electrodynamic interaction of electrical currents in the same electrical circuit; study of the influence of current distribution, February 1986, National Technical University Physics Laboratory.

- P.T. Pappas (Supervisor) – Disertation: Retsios V., Pastiadis G., Induction caused from current interaction in a part of the same circuit, February 1986, National Technical University Physics Laboratory.

- P.T. Pappas (Supervisor) - Disertation: Spathis G., Siafogakis C., Electrical parameters in the ball-bearing motor, February 1986, National Technical University Physics Laboratory.

- P.G. Moyssides and P.T. Pappas, J. Appl. Phys., 59(1), 19, 1986.

- P.T. Pappas, "Measurements of water arc explosions", at Francis Bitter National Laboratory, MIT, 1985.

- P.T. Pappas, et al, Phys. Lett. 111A, 4, 193, 1985.

- P.T. Pappas and P.G. Moyssides, Phys. Lett. 111A, 4, 193, 1985.

-‘Pappas’ Electrodynamic Impulse Pendulum’ in: Ampere-Neuman Electrodynamics of Metals by Peter Graneau MIT, Hadronic Press, Inc. 1985 

- P.T. Pappas (Supervisor) - Disertation: Kolovos D., Mertzanis K., The electrodynamic interaction of electrical currents in the same electrical circuit and the Ampere Law, February 1985, National Technical University Physics Laboratory.

- P.T. Pappas (Supervisor) - Disertation: Lekkos S., Kaplanis G., The electrodynamic interplay of currents in the same electrical circuit, and the Biot-Savart Law, September 1984, National Technical University Physics Laboratory.

- P.T. Pappas, The original Ampere force and Biot-Savart Lorentz forces : Nuovo Cimento 76B, 189, 1983.

- P.T. Pappas, An experiment verifying Ampere's original force disproves special relativity, International Conference on Space-Time Absoluteness (ICSTA) Proceedings. 1982 pg 123-129

- P.T. Pappas, Nuov. Cim. B, 68 111, 1982. (R6).

- P.T. Pappas,  Nuov. Cim. L., 28, 209, 1980.

- P.T. Pappas, PhD Thesis, The Real Space R6 in Physics: University of Athens 1979. (in Greek )

- P.T. Pappas, The three dimensional time equation. Nuov. Cim. 25, 429, 1979.

- P.T. Pappas, Nuov. Cim. L. 22, 601, 1978.